Publicado el

L’Inter és nòrdic

L’Inter d’Escaldes segueix arribant cap a racons insospitats arreu del món. Ara afegim un nou aficionat des de Noruega que va rebre un obsequi gràcies a la seva implicació amb el nostre club.

Johannes té 11 anys i viu a Averøy, una petita illa a 500 kilometres al nord d’Oslo, la capital de Noruega. El nen és un apassionat pel futbol, tant és així que juga com a migcampista del club IL Grykameratene i li agrada esbrinar la història d’altres clubs europeus. Un dia es va trobar amb el web del nostre club, que acabava d’estrenar la foto oficial del primer equip, la mateixa que va rebre per correu.

«He estat amb Johannes i està molt feliç de rebre aquest regal i de saber notícies del vostre club. Johannes us desitja el millor i m’ha dit que si algun cop viatgés a Andorra amb la seva família, segur que us visitaria al camp. Qui sap si al futur n’és possible», diu Bjørnar Nekstad, amic de la família de Johannes i que ha fet d’intermediari.

No és la primera vegada que l’Inter reconeix un aficionat llunyà: a l’agost passat, el nen polonès Szymon Borcowsky va rebre salutacions dels capitans del primer equip per fer front a algunes malalties. Per si no n’hagués prou, el nostre ambaixador itinerant Oriol Fité ha captat alguns aficionats durant el seu viatge a Sud-Amèrica.

Avui és el torn de Johannes que ha ficat la foto, signada per bona part de la plantilla del primer equip, a un lloc molt especial dins de la seva habitació. Tusen takk, Johannes! Segur que continues pendent del nostre club. Amb tu, SEREM MÉS!

Johannes va rebre una foto signada per bona part de la plantilla. Aquí, per exemple, la signatura de Mateo Rodríguez.