Publicado el

Somia amb coses grans

El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes afegeix un nou jugador durant el mercat d’hivern del curs: Lucas Maciel, que arriba per reforçar la zona defensiva. El portuguès fitxa amb objectius molt ambiciosos.

Lucas va arribar a un acord fa uns dies per afegir-se a l’Inter per una temporada. El defensa, tot i sortir d’una lesió, està a punt per treballar sota les ordres del cos tècnic que encapçala Adolfo Baines.

«Estic molt feliç de tenir aquesta oportunitat i espero gaudir-la amb els meus nous companys. L’Inter és un club seriós, amb molta organització, amb projecció molt gran i que està fent les coses de la forma més professional possible», afirmava a la seva presentació.

Maciel, que està a prop de fer 28 anys, va desenvolupar la seva formació futbolística al Sporting Braga del seu país i fins i tot va participar a la selecció sub 16 de Portugal. Com a jugador professional, va jugar a la Segona Divisió portuguesa amb el Gil Vicente. L’Inter és el tercer club de Lucas a Andorra des de la seva arribada fa tres temporades.

«Ho donaré tot, treballaré dia rere dia per aportar el màxim que pugui i deixar l’Inter el més amunt possible, ja sigui a competicions europees i, per què no, somiar amb el títol de lliga», confessava.

El defensa s’afegirà dimarts als entrenaments del nostre primer equip. Molt d’èxit, Lucas! Amb tu, SEREM MÉS!