Publicado el

Aturant il·lusions

L’Inter Club d’Escaldes va rebre una salutació molt especial: Christiane Endler, portera de la selecció de Xile que estarà a la propera Copa del Món a França, va donar suport al nostre equip femení. No és la primera vegada que el nostre club rep una salutació il·lustre.

«Tiane» va fer-se un temps per enviar una salutació dilluns, després del partit amistós de la seva selecció contra Catalunya a L’Hospitalet de Llobregat. La portera, avui al PSG Féminines francès, va guanyar el Trofeu Zamora el 2017 quan era jugadora del València CF.


 

Endler s’afegeix al llistat de salutacions que han arribat al nostre club per part de jugadors il·lustres: el 2017, el defensa del RCD Espanyol, Óscar Duarte, va fer-nos costat abans de l’ascens a Primera Divisió. També hem rebut bons desitjos de dos personalitats del futbol mexicà, Paco Palencia i José de Jesús Corona.

Podeu fer una ullada a totes les salutacions a la secció Nostra gent. Tots junts, SEREM MÉS!