Publicado el

«M’agrada la professionalitat de l’Inter»

El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes compta amb un nou fitxatge durant la finestra d’hivern: Albert Reyes, migcampista amb experiència a les seleccions de categories inferiors d’Andorra, s’afegeix al nostre projecte.

Reyes va arribar a un acord per una temporada i aquesta setmana s’ha unit a la plantilla sota les ordres del cos tècnic encapçalat per Adolfo Baines.

«Vaig arribar a la plantilla dimarts passat i m’hi han acollit molt bé. M’agrada la professionalitat del míster, dels jugadors i dels directius. Estic molt content d’aquest pas», remarcava el nostre nou jugador.

Albert compta amb experiència a totes les seleccions menors d’Andorra, destacant els vuit partits que va jugar a l’últim Pre-europeu Sub 21. A més de la seva formació futbolística a l’FC Andorra, Reyes va jugar dues temporades al Sant Ignasi de Barcelona.

«Sóc un migcampista més aviat defensiu però m’adapto a qualsevol situació. Sóc un jugador posicionalment correcte i puc aportar a l’equip», assegurava.

Albert Reyes és el tercer fitxatge d’hivern del nostre primer equip per a l’actual curs, després de Roger Nazzaro i Lucas Maciel. Benvingut, Albert! Amb tu, SEREM MÉS!