Publicado el

Golejador etern

L’Inter Club d’Escaldes continua fent passos de creixement per consolidar el seu projecte esportiu amb gent de prestigi. Santi Triguero, golejador històric del futbol català, és el nou fitxatge del nostre primer equip.

El davanter va arribar a un acord amb el nostre club per afegir-se durant aquest curs com a fitxatge d’hivern després de desvincular-se de la UE Castelldefels, el seu últim equip a la Tercera Divisió espanyola.

«Estic molt content i il·lusionat de formar part de la família i el projecte esportiu de l’Inter d’Escaldes. Ens veiem aviat», asseguraba Santi al seu video de salutació.

Triguero, nascut a Vilanova i la Geltrú fa 42 anys, és el davanter català més golejador de la història amb 315 gols durant 24 temporades a la seva trajectòria que inclou 10 clubs abans de fitxar pel nostre equip. Santi ha estat l’últim jugador amateur en defensar la selecció absoluta de Catalunya, quan va jugar contra Argentina en 2008.

Benvingut, Santi! Esperem jugar el més aviat possible per veure’t amb la nostra samarreta. Amb tu, SEREM MÉS!