Publicado el

Fonent adversitats

Ha arribat el dia més anhelat després de l’aturada de cap d’any. I quina manera de tornar a la competició: el primer equip de l’Inter d’Escaldes ha sabut derruir murs per aconseguir una bona victòria al seu retorn a la Lliga de Primera Divisió.

El triomf contra l’FC Encamp per 3-1 no ha estat gens fàcil. Malgrat una primera part amb molt domini de la pilota i moltes ocasions de gol davant la porteria rival, el desgast físic s’ha sentit després de 49 dies sense jugar un partit oficial, a més del fort vent gelat que sovint condicionava la direcció de la pilota.

El retorn a la competició ha estat el dia dels ‘primers cops’ per al nostre equip: Albert Reyes, Santi Triguero i Roger Nazzaro, tots ells fitxatges d’hivern, s’han estrenat amb la nostra samarreta. Reyes ha jugat tot el partit i ha donat equilibri al mig del camp. Santi Triguero ha entrat al minut 72 i ha aportat dinàmica a l’atac, tant és així que ha xutat al pal una ocasió. Nazzaro ha entrat als minuts finals per donar mobilitat a la sortida de la pilota.

Per si no n’hagués prou, Rodrigo Vergara i Bruninho s’han estrenat davant les xarxes rivals aquesta temporada. A més, Xavi Enes s’ha tornat el primer juvenil en debutar al primer equip aquesta temporada. I el porter Joan Bayona, que porta tres temporades al club, ha estat el capità per primer cop. Així com Genis Soldevila es consolida com a màxim golejador de l’equip amb cinc gols.

L’Inter continua al segon lloc de la classificació, ara amb 25 punts, dos per sota la UE Sant Julià, el capdavanter de la competició. Sense cap mena de dubte, bones sensacions per tornar a jugar al mig de la neu i l’aire fred.

Positiva estrena oficial de Santi Triguero amb l’Inter