Publicado el

Fent costat, fent parròquia

L’Inter Club d’Escaldes ha estat protagonista d’un esdeveniment de luxe: tant el Comú d’Escaldes-Engordany com el Centre Termolúdic Caldea han reconegut el creixement del nostre club i la seriositat de la nostra gestió esportiva.

Esportivitat, respecte i ordre són part del nostre objectiu institucional, juntament amb el permanent esperit d’identitat de la nostra parròquia. Tot plegat ha fet que el projecte de l’Inter creixi dia rere dia.

«Trobades com aquesta són molt importants, sobretot, tot el que sigui esport per a la nostra parròquia. Sempre us he felicitat perquè heu anat creixent, teniu un futbol base amb molts nens inscrits que motiva a gent jove de la nostra parròquia», assegurava Trini Marín, cònsol major del Comú d’Escaldes-Engordany.

L’esdeveniment, que ha inclòs un intercanvi d’obsequis, s’ha dut a terme a la terrassa exterior d’Inúu, una de les zones exclusives de Caldea, indret de referència de la nostra parròquia i del Principat.

«Estem molt satisfets de tenir aquesta relació amb l’Inter Club d’Escaldes. L’idea de Caldea és aportar el seu granet de sorra en tot el que sigui benestar, salut, activitat física, doncs per això volem tenir-ne relació», considerava Miguel Pedregal, director general de Caldea.

Des de l’Inter Club d’Escaldes volem que aquest vincle s’enforteixi cada dia més. Estem orgullosos de tenir un suport molt important i, sobretot, de la nostra identitat escaldenca. Fent parròquia, SEREM MÉS!

Trini Marín i Miguel Pedregal amb la foto oficial del nostre primer equip