Publicado el

A continuar treballant

Sembla una frase feta al món de l’esport, però, no queda una altra opció quan apareix un obstacle al camí. La derrota del primer equip de l’Inter d’Escaldes no atura les esperances de mantenir el somni viu.

La caiguda davant la UE Engordany per 1-0 recalca l’afirmació de que no hi haurà partit fàcil a la Lliga 2018-19. L’Inter va anar creixent amb al pas dels minuts durant el partit però les arribades davant la porteria rival van ser infructuoses. Santi Triguero va tenir l’oportunitat de marcar amb un penal al minut 43 però el porter rival va aturar-lo.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT CONTRA LA UE ENGORDANY

La notícia positiva de la jornada va ser el retorn del lateral esquerrà Canario, que s’ha recuperat d’un esquinç de segon grau al seu genoll dret. El defensa va substituir José Maria Cabanes al minut 53. A més un altre defensa, Lucas Maciel, s’ha estrenat amb la samarreta del nostre club com a titular.

Amb la derrota l’Inter baixa al tercer lloc de la classificació, mantenint-se amb 25 punts. El proper partit serà diumenge vinent a les 12 hores contra l’FC Ordino.

Canario va tornar a jugar després de gairebé tres mesos fora dels terrenys de joc.