Publicado el

Suspiro limeño

No es tracta del postre típic de la gastronomia de Perú, però el nostre ambaixador itinerant està vivint dies molt dolços al país sud-americà. Enmig del seu viatge ple d’aventures i paisatges, Oriol Fité no oblida la seva feina de portar el nom de l’Inter d’Escaldes arreu del món.

Per aquesta raó el nostre ambaixador va ser convidat a jugar un partit amistós entre amics de Manuel Ramos, que va conéixer Oriol durant el seu viatge a Cusco. Evidenment, la samarreta de l’Inter va cridar l’atenció als jugadors del Poliesportiu Rosa Toro i Fité va mostrar totes les seves característiques que li van portar a jugar pel nostre club la temporada 2017-18.

Oriol al desert de Huacachina

FUTBOL AL MIG DEL DESERT

Oriol Fité continua el seu recorregut per Perú, visitant el desert d’Ica i l’oasi de Huacachina, indret on van passar les darreres edicions del Rally Dakar, i el canyó del riu Colca, que compta amb 4.160 quilòmetres de profunditat, més del doble que el conegut Gran Canyó del Colorado als Estats Units.

A prop del riu Colca és el poble de Cabanaconde, situat a 3.296 metres sobre el nivell del mar. Oriol es va sorprendre quan va veure que el camp de l’estadi sigui regat amb abundància, tot i tenir una gespa força llarga.

Quin serà el proper destí del nostre ambaixador itinerant? Les aventures d’Oriol Fité compten amb el patrocini de Gol Solidari i del seu web Mochila y Mundo.

Una imatge molt reflexiva, amb futbol i aventures