Publicado el

En ratxa

Aplaudiment per al nostre equip filial (foto: arxiu)

L’equip filial de l’Inter Club d’Escaldes continua demostrant el seu bon treball a la Lliga de Segona Divisió i ha sumat un nou triomf que li permet assolir un rendiment mai abans vist.

L’Inter B ha guanyat la UE Santa Coloma B, un dels equips filials forts de la categoria, per 3-0 en un partit disputat diumenge al Centre Esportiu d’Alàs. Gols de Christian Coelho, Biel Gelabert i un gol en propia porta han ajudat a la victòria final.

Amb aquest nou triomf, l’Inter B assoleix el cinquè lloc de la classificació amb 15 punts, una posició mai abans vista durant el curs, a més de tenir un partit ajornat. Per si no n’hagués prou, per primera vegada el nostre equip acumula tres victòries consecutives.

El nostre filial tindrà descans la propera jornada perquè li corresponia enforntar-se el CE Jenlai, retirat de la competició. El partit ajornat contra l’FC Encamp B es disputarà el diumenge 3 de març a les 17 hores.