Publicado el

Per sacsejar-se

El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes torna a agafar el camí dels triomfs a la Lliga de Primera Divisió. La darrera victòria manté el nostre equip a la part alta de la classificació, i també recupera la distància perduda la setmana passada.

Amb el triomf davant l’FC Ordino per 3-1, el nostre equip aconsegueix aixecar el cap després de caure l’última jornada i manté la confiança en la feina feta fins ara. L’Inter ha tingut les millors ocasions de gol, sobretot a la primera meitat, i ha sabut resoldre el partit quan se’n posava difícil.

Genís Soldevila ha marcat dos gols i es consolida com a golejador de l’Inter amb set gols. De fet, el ‘Pistoler’ és el segon pitxitxi de la Lliga, tres dianes per sota Nicolás Medina que va jugar el primer semestre a l’FC Lusitans pero no jugarà fins la pròxima temporada.

L’Inter manté el tercer lloc de la classificació, ara amb 28 punts, i recupera la distància de sis punts respecte de l’equip a la quarta posició. El proper partit serà contra un rival directe a la part alta, l’FC Santa Coloma.

Minut de silenci abans del partit en memòria de la nostra aficionada Rosa, àvia del fisioterapeuta Dani Bazán