Publicado el

Al ritme de la Champeta

La família de Rodrigo Vergara a Colòmbia

Sembla molt rar aquest nom, però la Champeta és el ball típic de Cartagena de Indias, ciutat de naixement de Rodrigo Vergara, davanter del nostre primer equip. Gràcies a les seves actuacions i gols, el nom de l’Inter d’Escaldes ha arribat cap a la costa caribenya de Colòmbia.

L’últim gol del nostre equip contra l’FC Ordino va ser marcat al minut 90: el bon cop de cap de Rodrigo, candidat a un dels millors gols de la jornada, va permetre a l’Inter assegurar la victòria per mantenir-nos a la part alta de la classificació.

«Quan Rodrigo juga estic pendent del partit, sempre. Diumenge vam veure el partit per internet i quan va marcar el Rodrigo, vaig plorar de felicitat. Són molts anys de sacrifici, ell és una persona molt lluitadora pel seu somni», confessava Rodrigo Vergara pare, des de Cartagena de Indias.

El davanter colombià ha tingut un bon any fins ara: compta amb tres gols en quatre partits (tres oficials i un amistós), tornant-se una alternativa molt regular per al nostre equip.

«Rodrigo em diu que se sent molt bé al club, que tot és molt bonic, té molt bona relació amb la plantilla i el cos directiu, li fan pertànyer a una família que lluita per aconseguir els llocs capdavanters de la lliga i, per què no, somiar amb el títol i jugar la Champions League», afirmava el pare del nostre jugador.

L’emoció de Rodrigo quan va marcar el seu primer gol oficial contra l’FC Encamp

Vergara és un dels jugadors de la plantilla amb experiència com a jugador professional, després de jugar al Boyacá Chicó del seu país i a Universidad César Vallejo de Perú. Amb 23 anys, enguany fa la seva segona temporada a Andorra.

«Aquí a Colombia, Rodrigo té molts seguidors. Des que van saber que jugava a l’Inter em demanen l’enllaç dels partits, del web i les xarxes socials i comparteixen les fotos que pengeu al Facebook. Quan va marcar diumenge passat, va haver-hi moltes persones trucant per felicitar-me, malgrat el partit es va jugar molt d’hora», afegia Rodrigo pare, a l’entorn de les sis hores de diferència entre Andorra i Colòmbia.

L’orgull pel Rodrigo ha fet que la família distribueixi marcs amb la foto oficial del nostre primer equip. Així, l’Inter augmenta el seu nombre de seguidors arreu del món. «Vaig tenir um somni: veure un partit de l’Inter a Andorra però sense que ell se n’adoni. Somiar-ne no costa res», concloïa el pare de Rodrigo.

Rodrigo pare amb Jesús Humberto, un dels seguidors més implicats de l’Inter a Colòmbia. El jove, cosí del nostre davanter, és sordmut.