Publicado el

Carnaval

Ha arribat el dia que el primer equip de l’Inter Club d’Escaldes ha aconseguit una victòria que buscava fa molt temps. Ha arribat el dia que l’Inter ha demostrat que és possible il·lusionar-se si es treballa com cal. Ha arribat el dia que l’Inter ha fet caure un favorit.

El nostre equip ha guanyat per 2-1 a la UE Sant Julià, capdavanter de la lliga de Primera Divisió i imbabut durant tota la competició. Imbabut, clar, fins trobar-se a l’excel·lent feina de l’Inter.

El triomf deixa grans sensacions perquè l’Inter ha estat capaç de capgirar el marcador: malgrat un gol matiner en contra, el nostre equip ha mantingut l’ordre i ha tallat els circuits ofensius del rival que no ha gaudit gens ocasions clares per augmentar les xifres. Una feina defensiva per destacar amb la línia de tres centrals i la resta de l’equip basculant de bona manera.

Els gols de Genís Soldevila, que ha marcat el dia del seu aniversari, i Mateo Rodríguez, que a la represa ha estat expulsat, confirmaven el treball punyent de l’Inter, millor enfocat en tots els aspectes.

Tot i mantenir-se al tercer lloc, l’Inter suma 32 punts i escurça diferències amb la UE Sant Julià a la lluita a la part alta de la classificació. Un punt més contra el proper rival, la UE Santa Coloma, assegura l’accés del nostre equip al play-off pel títol.

Bon partit de Roger Nazzaro, que ha jugat el seu primer partit com a titular a l’Inter

VISITA IL·LUSTRE

A la grada del Centre d’Entrenament de la FAF ha estat l’escriptor anglès Mat Guy, autor d’obres com Millows United i Another Bloody Saturday, totes relacionades amb el desenvolupament del nostre esport.

Guy, amant de l’infrafutbol, ha estat gaudint de la jornada i ha rebut un obsequi del nostre club, a més de xerrar amb el nostre defensa Ilde Lima, capità de la selecció andorrana, i el nostre entrenador Adolfo Baines, exporter del Milton Keynes anglès.

L’escriptor ha quedat impressionat amb la seriositat del nostre projecte esportiu, que ha anat creixent els últims quatre anys i que diumenge ha viscut una fita molt important, ja que l’última vegada que l’Inter va imposar-se a la UE Sant Julià va ser a la jornada 8 de la temporada 2005-06 de Primera Divisió, també per 2-1.

L’anglès Mat Guy amb obsequis del nostre club