Publicado el

‘Gespant’ el futbol

Amb l’autorització del lector, hem afegit un neologisme a la nostra llengua. Això, gràcies a l’activitat del nostre futbol base que torna en plenitut a les competicions oficials de futbol sobre gespa.

Dissabte serà el dia del retorn per a tota l’Escola de l’Inter Club d’Escaldes, que comencen una nova aventura durant el curs: les categories de futbol-11 retomen les seves competicions de Primera Divisió, i les categories de futbol-7 s’inicien a les seves divisions de Primavera.

La gran novetat del nostre futbol base serà l’estrena de l’equip C de la categoria Benjamí, amb l’objectiu de donar més ritme de competició als nens d’aquesta edat. Per la seva banda, l’equip femení torna a competir a la categoria Benjamí-Aleví de dones.

Al futbol-11, tots els nostres equips retomen la competició a la part alta de les seves respectives classificacions: l’Infantil és capdavanter de la seva categoria, el Juvenil està al segon lloc de la seva lliga i el Cadet ocupa la quarta posició.

La programació dels partits del futbol base podeu veure-la a la secció Calendari del nostre web.

La categoria Benjamí tindrà un tercer equip durant la temporada de Primavera