Publicado el

Nous aires

El nostre Benjamí C el dia del seu debut

Amb bones sensacions ha acabat la jornada de retorn de l’Escola de l’Inter Club d’Escaldes a les competicions de futbol sobre gespa. L’estrena del tercer equip de la categoria Benjamí ha estat molt positiu i les noies del Femení han viscut una gran alegria.

El Benjamí C ha tingut el seu debut a la Divisió 1D de la Lliga Primavera amb un entretingut empat a tres gols davant la UE Sant Julià. Els nostres nois han demostrat entusiasme i ganes, malgrat ser un equip en formació.

Un altre partit molt intens ha estat el del Prebenjamí que ha aconseguit un empat sense gols contra la UE Santa Coloma B, ple d’emoció als minuts finals a causa de les ocasions de gol a les dues porteries i el gran ambient viscut a les grades del Prat del Roure.

VEGEU IMATGES DE LA JORNADA DE RETORN AL FUTBOL SOBRE GESPA

ENLAIRAMENT DE NOIES

L’equip Femení de la nostra Escola ha viscut un dia ple de glòria l’endemà del Dia Internacional de la Dona: s’ha estrenat a la Divisió 1B de la Lliga Primavera amb un històric triomf sobre el FF Andorra B per 2-1. Les nostres noies han demostrat coratge per capgirar el marcador.

La plantilla del Femení ha rebut el suport de María Cardoso, nova entrenadora de l’equip, que ha exposat les seves idees davant les jugadores i les ha felicitat després del partit jugat al Camp de Futbol-7 d’Encamp.

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 0-0 UE Santa Coloma B
Benjamí A 9-4 SAE Sant Julià B
Benjamí B 8-4 UE Santa Coloma C
Benjamí C 3-3 UE Sant Julià A
Aleví A 3-11 FC Encamp B
Aleví B 2-8 UE Engordany A
Infantil 0-4 FS La Massana
Cadet 9-2 FC Encamp
Juvenil 3-0 FS La Massana
Femení 2-1 FF Andorra B
Erika Galvao durant el triomf del Femení, sota la mirada de la nova entrenadora María Cardoso