Publicado el

Hat Trick-guero

Històric. El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes classifica al play-off pel títol de Primera Divisió després de 16 anys. La nova victòria del nostre equip ha estat acompanyada d’un ingredient molt especial: Santi Triguero s’ha matriculat al llistat de golejadors de manera contundent.

El triomf per 3-1 contra la UE Santa Coloma confirma els dies esplèndids de l’Inter a la Lliga Nacional, fent una tercera volta sense derrotes i treient-li la imbatibilitat a la UE Sant Julià la darrera jornada.

L’Inter ha repetit la línia defensiva amb tres homes i un migcamp molt poblat, generant les ocasions més perilloses davant la porteria rival, sobretot a la primera part. El nostre equip, amb el marcador a favor, ha controlat el joc fins al xiulet final.

VEGEU IMATGES DEL TRIOMF DE L’INTER CONTRA LA UE SANTA COLOMA

Santi Triguero s’ha endut tots els aplaudiments gràcies als seus tres gols, els primers amb la samarreta de l’Inter. D’aquesta manera, el davanter vilanoví de 42 anys demostra la seva vigència dins del camp. També ha destacat el retorn d’Ilde Lima al camp després de superar una lesió al soli: el capità de la selecció andorrana ha jugat els últims 23 minuts.

L’Inter garanteix un lloc al play-off pel títol de la temporada 2018-19 al sumar 35 punts, només un per sota la UE Sant Julià i l’FC Santa Coloma, tots dos capdavanters de la competició. Un rendiment que manté el somni viu.

Segon gol de Santi Triguero que començava a segellar la seva tarda inoblidable