Publicado el

«L’aposta de l’Inter és fantàstica»

María Cardoso va tenir el seu primer contacte amb la plantilla del nostre equip Femení. La nova entrenadora de l’equip de dones està convençuda de les capacitats de les jugadores i de la seriositat del nostre projecte esportiu.

Dissabte va ser el dia de la presentació de María Cardoso davant les seves dirigides. Com si fos una benvinguda, el nostre equip Femení va guanyar a la seva estrena a la Divisió 1B de la Lliga Primavera contra l’FF Andorra B.

«He pogut veure la qualitat que tenen les nenes. Tenim una bona base, però, treballarem per millorar les seves condicions. La qualitat de les nostres nenes les hem d’aprofitar», assegurava Cardoso a la seva presentació.

Tot i començar aquesta temporada amb un equip de nenes, l’objectiu de l’Inter Club d’Escaldes és aportar al desenvolupament del futbol femení. La presència de María, portera de la selecció absoluta d’Andorra, n’és molt important.

«És una gran responsabilitat representar aquest club, el seu projecte és bastant bó perquè es pensa no només en guanyar. El futbol femení està creixent desorbitadament i que l’Inter aposti per un equip femení és fantastic», recalcava l’entrenadora.

Una nova etapa per a les nostres nenes i per al nostre club, de la mà de María Cardoso. Amb tu, SEREM MÉS!