Publicado el

En l’últim sospir

Eufòria total en l’últim minut de partit. Això és la conseqüència de l’esperit de lluita de l’equip filial de l’Inter Club d’Escaldes que mai baixa els braços, malgrat que tot sembli que gira en contra.

El marcador final de l’Inter B sobre l’Sporting d’Escaldes per 3-2 ha fet justícia al clar dominador del partit, ja que el nostre equip ha generat perill en tot moment gràcies al seu atac en profunditat però sense la finalització desitjada. Al segon minut del temps afegit, un cop de cap de Pere Grau ha segellat la victòria.

VEGEU IMATGES DE LA VICTÒRIA DE L’INTER B CONTRA L’SPORTING

L’Inter B continua essent l’equip filial amb millor puntuació de la Segona Divisió, ara amb 21 punts i ocupant el cinquè lloc. Tot un mèrit per a un equip durant la seva primera temporada a la categoria i que continua confirmant-hi que la seva lluita no s’atura.

Xavi Enes intenta arribar fins a la porteria rival