Publicado el

Sucre Moreno

El nostre capità demostra la seva implicació amb l’Inter després del seu primer gol

El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes ha aconseguit tornar a la segona posició de la Lliga Nacional amb un nou triomf. El nostre capità Sergio Moreno ha estat protagonista a l’últim partit abans de l’aturada pels partits de la selecció d’Andorra.

La victòria per 2-1 contra l’FC Lusitans sembla poc pels antecedents de rendiment dels equips i perquè l’Inter ha estat molt superior durant els noranta minuts, essent el dominador del joc però sense gaire finalització. Un doblet de Sergio Moreno, primer de penal i després amb una impecable falta directa, ha contribuit al marcador final.

VEGEU IMATGES DEL TRIOMF DE L’INTER CONTRA L’FC LUSITANS

L’Inter compta amb 38 punts i ha aprofitat l’empat de l’FC Santa Coloma per recuperar el segon lloc de la classificació, només un punt per sota el capdavanter, la UE Sant Julià. El partit de diumenge permet que l’Inter sigui l’equip amb més victòries de la temporada fins ara, amb dotze triomfs.

Ara la Lliga Nacional s’atura una setmana a causa dels partits de la selecció andorrana al Pre-europeu contra Islàndia i Albània. Els jugadors del nostre primer equip, Sergio Moreno i Ilde Lima, integren la preconvocatòria.

Mateo Rodríguez ha aportat al joc ofensiu