Publicado el

Els 120 d’Ilde

Que aixequi les mans qui ha arribat a les 120 caps

Ilde Lima continua fent història amb la selecció andorrana. L’estrena de l’equip nacional al Pre-europeu 2020 coincideix amb l’entrada del nostre defensa al selecte grup de jugadors que compten amb 120 partits internacionals.

La derrota davant Islàndia per 0-2 és el resultat aconseguit per Andorra al seu debut en una nova fase classificatòria. El partit de divendres a l’Estadi Nacional ha estat l’internacionalitat número 120 del defensa de l’Inter d’Escaldes.

Lima iguala la marca de jugadors de renom com l’anglès Wayne Rooney, el mexicà Cuauhtémoc Blanco o el marfileny Kolo Touré, entre d’altres, que també han jugat 120 partits amb la samarreta del seu país.

A banda d’Ilde que ha estat tot el partit, l’entrenador del nostre equip Aleví, Ludo Clemente, ha jugat els últims nou minuts davant Islàndia. El nostre migcampista Sergio Moreno ha estat a la banqueta. Dilluns a les 20:45 hores, Andorra rep Albània.

Ilde Lima ha intentat algunes ocasions de gol en favor d’Andorra