Publicado el

Fent patir el líder

L’equip Cadet de la nostra Escola ha acabat amb la moral alta a causa del seu bon joc contra el capdavanter de la Primera Divisió de la categoria. Altres equips de la nostra Escola han aconseguit victòries molt vistoses.

El Cadet ha caigut ajustadament contra el líder de la categoria, l’FC Santa Coloma, per 2-1 en un partit on l’Inter ha realitzat un joc molt lluitador, demostrant les ganes de competir del nostre equip i creant perill davant la porteria rival. Tant és així que l’Inter, tot i ser un partit molt equilibrat, ha tingut dos xuts al pal que podrien haver canviat el marcador final, que s’ha segellat als últims minuts de partit en favor de l’oponent.

Al partit preliminar, el Juvenil ha aconseguit una victòria molt voluminosa contra la UE Sant Julià que s’ha presentat al camp amb només set jugadors. El Benjamí B també ha assolit una golejada al seu partit i, per la seva banda, el Femení acumula tres triomfs en tres partits.