Publicado el

L’afició d’Andorra

Nens i nenes que cada cap de setmana juguen futbol amb la nostra samarreta i que cada vegada que juga Andorra es converteixen en aficionats. Bona part de la nostra Escola dóna suport a la nostra selecció, sigui quin sigui el resultat.

Dilluns a l’Estadi Nacional, prop de cinquanta nens del nostre club, juntament amb les seves famílies, van fer costat a la selecció absoluta d’Andorra que va jugar davant Albània el seu segon partit del Pre-europeu. També hi van ser alguns jugadors del primer equip, tant dilluns com divendres, per a l’estrena de la Tricolor a aquesta competició.

El suport s’ha sentit en tot moment, sobretot quan els membres del club van ser protagonistes. Els crits per a Ilde Lima cada cop que va refusar la pilota o quan Sergio Moreno sortia de la banqueta per escalfar.

Els partits contra Islàndia i contra Albània van comptar amb la família de l’Inter a la grada de l’Estadi Nacional

No obstant això, el moment d’èxtasi per als nostres jugadors va ser quan Ludo Clemente -jugador de l’FC Andorra però també part del nostre club com a entrenador de l’Aleví- va xutar molt a prop de la porteria albanesa a la primera part. Els crits de «som-hi Ludo, som-hi Inter» se sentien des de la grada Gol Nord, on estava bona part dels convidats de la nostra Escola.

Més enllà del resultat -caiguda andorrana per 0-3-, els nostres jugadors-aficionats mantenen la il·lusió de veure els membres de l’Inter amb la samarreta nacional. Al cap i a la fí, els nostres representants a l’absoluta són molt propers a la resta de jugadors del club i podrien ser un mirall per al futur de nens i nenes del nostre futbol base.

Ludo Clemente va jugar 66 minuts del partit contra Albània i va ser un dels jugadors destacats