Publicado el

«S’ha de viure buscant la victòria»

Una personalitat del futbol mundial, encara que no sigui un davanter golejador, un gran porter o un destacat defensa. Un professional de primer nivell va visitar Andorra i, aprofitant l’avinentesa, va conéixer l’Inter Club d’Escaldes.

Leo Villeroy és conegut al món del futbol gràcies a la seva feina com a preparador físic de jugadors com Philippe Coutinho, Lucas Leiva i Allan Marques, entre d’altres figures de Brasil. Durant la seva estància al Principat, Leo va conéixer bona part de la plantilla del nostre primer equip.

«És un plaer conéixer aquest projecte molt interessant, que està creixent amb gent amb molta capacitat, es veu l’organització i les ganes per fer les coses en un nivell professional», valorava el professional brasiler.

Leo Villeroy compartint experiències amb el nostre preparador físic, Lluis Santana

El professor d’Educació Física i Fisiologia de l’exercici és el principal promotor del Team Villeroy, que fomenta l’entrenament funcional amb mètodes exclusius de treball. La seva feina ha col·laborat al bon rendiment de destacats professionals al món de l’esport.

«Al futbol d’avui, hi ha equips que inverteixen moltíssim a la preparació física. No obstant això, el millor és saber que hi ha equips que encara tenen molta cura al seu estil de joc. És possible potenciar tant el físic com la tècnica per formar veritables atletes», reflexionava.

Tot i treballar al primer nivell del futbol mundial, Leo va endur-se una grata sorpresa davant el nostre estil d’entrenament que intenta ser el més professional possible dins de la realitat del futbol andorrà.

«El meu estil de vida és entrenar sempre amb l’objectiu de guanyar, siguin quin siguin les condicions on és possible ser-hi. Hi ha jugadors amateurs aquí a Andorra, però això no té res a veure amb l’esperit d’entrenar-se, tenir consciència del seu estil de vida i viure buscant la victòria», concloïa Leo Villeroy.

Nascut a Porto Alegre, Villeroy va conéixer un altre brasiler, el nostre migcampista Maicon dos Santos