Publicado el

Amb sabor a cafè

El nom de l’Inter Club d’Escaldes està arribant als racons més insospitats del món, gràcies a la feina del nostre ambaixador itinerant que porta la nostra samarreta durant el seu recorregut per Colòmbia.

Després d’un petit pas per Equador, Oriol Fité va arribar la setmana passada a Colòmbia, completant el seu sisè país sud-americà des que va sortir d’Andorra l’octubre del 2018.

Una de les zones més clàsiques del país és l’Eix Cafeter que inclou el departament de Quindío, on es troba la Vall de Cocora. Aquest indret també és conegut com a la ‘Vall dels Mil colors de verds’ i compta amb les palmeres més altes del món.

Per si no n’hagués prou, Oriol va portar la nostra samarreta cap a un altre lloc molt especial, encara que estigui molt més amagat que la Vall de Cocora: la Cova de l’Esplendor. Situat al departament d’Antioquia a prop de la ciutat de Jardín, sembla un indret màgic a causa de la cascada que s’obri pas al sostre de la cova. El soroll de l’aigua dins de la cova genera un ambient ùnic.

Quin serà el proper destí del nostre ambaixador itinerant? La travessia d’Oriol Fité compta amb el patrocini de Gol Solidari i del web Mochila y Mundo.

L’Inter dins de la Cova de l’Esplendor