Publicado el

Tenint pebrots

L’equip filial de l’Inter Club d’Escaldes ha tingut un altre capítol de coratge aquesta temporada, ja que ha estat capaç de sobreposar-se a les adversitats davant un dels equips més durs de la Segona Divisió.

El nostre equip ha aconseguit el seu primer empat de tota la temporada després d’igualar a un gol contra la Penya Encarnada d’Andorra, al partit que obria la jornada 20 de la lliga. Tot un mèrit per al nostre equip, que retomava la competició després d’una jornada de descans, i que ha trencat la ratxa de cinc victòries que acumulava el rival.

De bon principi l’Inter B ha sentit el joc intens del rival, a vegades violent, tant és així que l’oponent ha acabat amb un jugador expulsat. El nostre equip no s’ha acobardit i fins i tot ha causat perill davant la porteria rival i, de fet, ha obert el marcador amb un cop de cap de Miki Teixeira al minut 16.

L’Inter B, que acumula 22 punts, s’enfrontarà la propera jornada a un altre equip fort de la categoria, l’Atlètic d’Escaldes, que lluita per assolir l’ascens directe.

Miki Teixeira celebra el seu gol