Publicado el

Líders en tot

L’Inter Club d’Escaldes continua treballant per un dels objectius d’aquesta temporada: potenciar el futbol femení. Per aquest motiu, el nostre club va fer un reconeixement a part de la plantilla de l’equip que en hores d’ara és el capdavanter a la seva competició.

Erika Galvao i Matilde Rosária, jugadores que van afegir-se a l’Inter ben entrat el curs, i Maria Cardoso, oficialitzada fa un mes com a la nova entrenadora del Femení, van rebre obsequis per fer servir durant els partits.

«No tenia un regal com aquest, l’en volia. Ara no ens podem queixar per no portar aigua als partits», deia amb un somriure Erika Galvao, a l’entorn d’una ampolla perzonalitzada que hi va rebre.

Tot i ser la primera temporada del nostre equip de noies, la feina feta fins ara fa bona cara: l’Inter és capdavanter de la Divisió 1B de la Lliga Primavera, amb quatre victòries en quatre partits.

«Espero que a l’Inter hi hagi més recaptació de noies, que hi vinguin més noies, que hi vulguin formar-se com a persones i que l’Inter evolucioni al futbol femení», reflexionava l’entrenadora Maria Cardoso.