Publicado el

La il·lusió no s’acaba

Foto: arxiu

Malgrat la derrota contra el líder de la competició, l’equip filial de l’Inter Club d’Escaldes manté la il·lusió intacta per aconseguir una gran fita a la seva primera temporada en la Segona Divisió.

El nostre equip ha caigut per 1-4 davant l’Atlètic d’Escaldes que, gràcies a aquesta victòria, se situa al capdavant de la categoria. El rival no ha reservat res davant un Inter que ha incomodat durant bona part del duel tot i el resultat contundent, que només és la segona derrota durant tota la segona volta de la competició.

No obstant això, l’Inter B està molt bon perfilat de cara a la Copa Federació, equivalent a la segona fase de la Lliga de Segona Divisió només per als equips filials i per a l’equip no filial amb la pitjor puntuació de la fase regular. En hores d’ara l’Inter B està igualat en puntuació amb la UE Santa Coloma B, que descansa en l’última jornada.

L’Inter B disputarà el proper partit contra la UE Extremenya per tancar una fase regular que, sigui quin sigui el resultat, tancarà un rendiment molt destacat durant la seva estrena a la categoria.