Publicado el

Una volta gairebé perfecta

El primer equip de l’Inter Club d’Escaldes tanca imbatut l’última volta de la fase regular de la Lliga de Primera Divisió. Ara ve el repte major per al nostre equip: el play-off pel títol.

Amb un empat sense gols contra la UE Engordany, l’Inter conclou la fase regular de 21 jornades amb la tercera millor puntuació, 40 punts. Potser que l’últim partit hagi estat un punt amb gust de poc, ja que l’Inter ha gaudit de bones ocasions, sobretot al final de la segona part, però el punt serveix per mantenir la imbatibilitat a l’última volta.

El proper cap de setmana comença una nova fase que ens fa molta il·lusió: el play-off pel títol de Primera Divisió. L’Inter, a hores d’ara, se situa a tres punts del segon classificat, l’FC Santa Coloma, i a cinc punts del capdavanter, la UE Sant Julià, però també ha mantingut la distància de nou punts per sobre la UE Engordany.

El primer partit del play-off serà diumenge vinent contra la UE Sant Julià.

Mateo Rodríguez en una de les ocasions de la primera part