Publicado el

El Poderós de la Muntanya

El títol no es tracta d’un nou apel·latiu per a l’Inter d’Escaldes. Aleshores, un bon home de casa nostra va viure una experiència inoblidable amb un club que rep l’àlies abans esmentat. Això és part de les aventures del nostre ambaixador itinerant a Colòmbia.

Oriol Fité continua portant el nom de l’Inter durant el seu viatge arreu del món, unint la seva passió pel futbol i el seu desig de conéixer nous indrets. Per aquesta raó, el nostre ambaixador va aprofitar la seva estadia a Medellín per veure l’Independiente, l’equip de la ciutat que també és conegut com El Poderoso de la Montaña, al seu partit contra l’Once Caldas al Torneo de Apertura colombià.

«Era un partit cabdal per a l’Independiente per pujar una mica a la classificació en un partit que sembla una mica derbi. Vaig poder veure com viu l’afició el futbol, sobretot els ultras que no paraven de cantar, tot i el diluvi que estava caient», assegurava Oriol des de Colòmbia.

El nostre ambaixador ara s’ha desplaçat cap a Cartagena de Indias, terra del nostre davanter Rodrigo Vergara, per conéixer el carib colombià i també portar-hi la nostra samarreta.

La travessia d’Oriol Fité és patrocinada per Gol Solidari i el web Mochila y Mundo.

Tot viatge necessita una bona planificació, i molt millor amb la samarreta de l’Inter