Publicado el

«Anem a mossegar»

Tot a punt per al començament del play-off pel títol de la Lliga Nacional, que l’Inter d’Escaldes disputarà per primera vegada en 16 anys. El nostre entrenador, Adolfo Baines, fa una valoració de la fase regular i de la recta final que s’acosta.

El nostre equip arriba amb 40 punts a la fase final de la competició, essent-hi el segon equip amb més victòries (12) i tancant imbatut l’última volta de la fase regular.

«Hem completat la primera part del trajecte amb una bona nota que ens permet lluitar, juntament amb tres equips més, l’assalt al pic. Som un equip que no renunciem a res. Crec que els propers partits seran amb la cara de gos i nosaltres anem a mossegar», assegurava el nostre entrenador.

Malgrat l’experiència de bona part de la nostra plantilla, serà la primera vegada que el nou projecte esportiu de l’Inter jugui un play-off de Primera Divisió amb opcions d’arribar a competicions europees. Assolir un lloc en Europa seria un somni fet realitat.

«La força del nostre grup és molt gran, som un equip molt fort. Aquesta força positiva és la que ens ha portat a assolir bons resultats a la Lliga i veure directament als dos ‘transatlàntics’ que avui ens hi superen», reflexionava Adolfo Baines.