Publicado el

No està tot perdut

El nostre equip Juvenil no ha pogut tancar amb un somriure una jornada molt important a la Primera Divisió de la categoria. Aquest partit ha estat un dels més destacats dins d’una jornada molt intensa per al nostre futbol base.

La categoria de major edat de la nostra Escola ha caigut davant la UE Santa Coloma, capdavanter de la competició, per 1-3, en un partit anomenat El Clásico a causa de la permanent rivalitat esportiva contra aquest oponent durant els darrers anys.

Tot i començar guanyant, el nostre equip no ha pogut mantenir el resultat al seu favor en un partit molt intens i equilibrat. Amb aquesta derrota, l’Inter es queda amb 30 punts, a nou per sota el capdavanter, però, el nostre equip ha de recuperar un partit ajornat contra l’FC Santa Coloma dimarts vinent (16:00, Camp d’Esports d’Ordino).

Per la seva banda, hi ha dos equips de la nostra Escola amb rendiment perfecte: el Benjamí A ha aconseguit la seva sisena victòria a la Divisió 1B i el Femení ha guanyat el seu cinquè partit a la Divisió 1B de la categoria Benjamí-Aleví.

Un altre partit destacat ha estat el voluminós resultat a favor del nostre Cadet, el segon triomf a la competició del nostre Aleví B i el partit oficialment ‘suspès’ del nostre Benjamí B ja que el rival s’ha presentat amb només quatre jugadors.

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 4-7 SAE Sant Julià A
Benjamí A 8-1 UE Santa Coloma B
Benjamí B (suspès) FC Ordino
Benjamí C 1-6 UE Sant Julià A
Aleví A 3-6 FC Santa Coloma B
Aleví B 6-2 FC Encamp D
Infantil (descansa)
Cadet 7-0 FC Lusitans
Juvenil 1-3 UE Santa Coloma
Femení 8-2 FC Encamp B