Publicado el

A per la Copa!

(foto: arxiu)

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes tanca la fase regular de la Lliga de Segona Divisió amb molt bon gust de boca, aconseguint-hi una important fita abans de l’últim repte de la temporada: la Copa Federació.

El voluminós triomf del nostre equip davant la UE Extremenya per 5-0 ha segellat el seu gran rendiment a la seva primera temporada a la categoria: l’Inter B és l’equip filial amb la millor puntuació de la temporada, tancant la fase regular amb 25 punts.

L’Inter B, a partir del 28 d’abril, farà front a la segona part de la temporada: la Copa Federació que jugaran el nostre equip amb la resta d’equips filials i l’equip no-filial que no jugarà el play-off d’ascens, en aquest cas l’Sporting d’Escaldes.

Això serà una nova oportunitat per al nostre equip que ha demostrat una capacitat molt gran per competir, fins i tot davant els candidats de la categoria, només a la seva primera temporada.