Publicado el

Que sigui l’enlairament

En un Diumenge de Rams, l’Inter Club d’Escaldes no podia tenir una millor entrada al play-off pel títol de la Primera Divisió. El nostre equip ha aconseguit una victòria merescuda davant el capdavanter de la competició.

El triomf contra la UE Sant Julià per 2-0 és una gran mostra de l’excel·lent feina feta pel nostre equip, plena de compromís, solidaritat i ordre, juntament amb eficàcia en atac. L’Inter ha gaudit de molt bones ocasions davant la porteria rival a causa de la profunditat ofensiva que s’ha vist al primer partit del play-off.

Primer gol oficial de Roger Nazzaro amb la nostra samarreta

Tant és així que els dos gols del nostre equip són un reflex del seu esperit de lluita, sense donar cap pilota per perduda fins al final. Genís Soldevila ha marcat al minut 11 per pressionar el rebuig del porter rival i, a la represa, Roger Nazzaro ha aconseguit el seu primer gol oficial amb l’Inter després d’una centrada de Genís que s’havia anticipat al defensa abans que la pilota sortís per la línia de porteria.

Amb aquesta victòria, l’Inter escurça diferències a la classificació final, tot i mantenir la tercera posició, ara amb 43 punts. El nou capdavanter, l’FC Santa Coloma, serà el nostre proper rival el dissabte 27 d’abril.

Sergio Moreno rep una de les moltes faltes que hi han hagut