Publicado el

Tornant a les aules

Manolo Márquez durant la conferència

El millor escenari per l’educació ha de ser una escola. Això ho ha entès la nostra Escola que ha tornat a les arrels de l’aprenentatge per saber una mica més de la nostra passió: el futbol. La xerrada organitzada pel nostre futbol base ha estat un èxit.

Un altre cop, l’Escola de l’Inter Club d’Escaldes es vesteix de gala organitzant xerrades amb personalitats del futbol. Dilluns, el nostre club ha gaudit de la classe ‘Els Hàbits Globals com a eina per entendre i aplicar la lògica del joc’, del programa Life Futbol System, dins d’una aula a l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança de Santa Coloma.

Aquesta xerrada ha comptat amb personalitats del futbol com Manolo Márquez, l’ex entrenador del primer equip de la UD Las Palmas i actualment conseller del programa Life. La conferència ha estat dictada pel director de Life, Pepe Villar, i el seu coordinador, Raymond Recoder.

A l’activitat educativa han participat els entrenadors del nostre club, Adolfo Baines, Iván Monti i Óscar Monti, juntament amb un bon nombre de jugadors del nostre futbol base i el director de la nostra Escola, Richard Imbernón. També hi han participat personalitats d’altres clubs d’Andorra.

Una nova oportunitat per demostrar l’esperit de la nostra Escola a l’àmbit educatiu. Al cap i a la fi, el futbol és més que un resultat. I a l’Inter, ho sabem.

Pepe Villar davant els assistents a la xerrada