Publicado el

El ‘Tigre’ continua rugint

Fa un temps que Josep Manel Ayala va decidir continuar la seva carrera a l’Inter d’Escaldes, però, amb una altra feina. El ‘Tigre’ valora la seva nova faceta com a assitent tècnic del primer equip després d’haver-hi jugat com a migcampista.

El 25 de novembre del 2018, a la jornada 9 de la Lliga Nacional davant l’FC Santa Coloma, va ser l’últim partit de Josep Manel Ayala com a futbolista. Enrere quedaven 25 partits amb la samarreta de l’Inter des que va arribar al nostre club un cop assolit l’ascens a Primera Dvisió.

«Penjar les botes no em preocupa gaire. Crec que és el moment idoni per fer-ho, he gaudit moltes coses al futbol i avui vull viure’l d’una altra manera, que es viu igual d’emocionant o millor», reconeixia.

Ayala al seu últim partit com a futbolista actiu, davant l’FC Santa Coloma

Tanmateix Ayala va decidir marxar-se dels terrenys de joc, ràpidament va assumir una nova tasca dins del club: ser l’assistent tècnic del primer equip, acompanyant Adolfo Baines i Renato Ribeiro a la banqueta.

«M’inspirava una mica més estar amb l’staff tècnic. Crec que ha estat la millor opció perquè amb el cos tècnic puc aprendre’n molt», argumentava.

Ayala, que va dir adeu amb 84 partits internacionals amb l’absoluta d’Andorra, continua sent una baula fonamental per a l’Inter d’Escaldes. Amb la seva nova faceta, SEREM MÉS!

Ayala amb Renato Ribeiro col·laboren amb la feina de l’entrenador Adolfo Baines