Publicado el

Submar-Inter

Que el nom de l’Inter Club d’Escaldes arribi sobre tota la superficie de la Terra és un dels somnis que tenim com a club, gràcies a la feina del nostre ambaixador itinerant. El que ningú de nosaltres esperava era que també l’Inter arribés… sota l’aigua.

Oriol Fité continua amb les seves aventures arreu del món. El nostre ambaixador segueix amb el seu recorregut per al Carib colombià, però, malgrat les meravelles dels poblats de la costa, ha volgut explorar el que hi ha dins de l’oceà.

Per aquesta raó, ‘Uri’ va fer el curs Open i Advance de submarinisme al I Am Diver Center de Taganga, una de les ciutats costeres del nord colombià. El seu professor Darwin li va ensenyar la tècnica necessaria per veure els tressors del fons marí, com tortugues, cavalls de mar i peixos globus, entre d’altres.

No obstant això, el nostre ambaixador va complir la seva tasca fins i tot sota l’aigua i va assolir el rècord de portar la nostra samarreta cap a la profunditat del mar Carib.

Quina serà la propera aventura d’Oriol Fité? Recordeu que la travessia del nostre ambaixador itinerant és patrocinada per Gol Solidari i el seu web Mochila y Mundo.

Oriol Fité amb Darwin, el seu instructor de submarinisme