Publicado el

I tu, encara no ets de l’Inter?

Fa una setmana que l’Inter Club d’Escaldes va fer el llançament del vídeo institucional per a aquesta temporada. El rodatge de la peça audiovisual ha estat el resultat de l’esforç ben plegat de representants de totes les categories del nostre club.

L’últim vídeo institucional de l’Inter intenta demostrar l’esperit comú del nostre equip, anant cap endavant des de bon principi fins al final, plegant més persones que s’endinsin al nostre projecte esportiu. De fet, la participació del jugador del nostre Infantil, Bernat Pascuet, com a protagonista representa l’Inter, amb joventut i ganes de crèixer.

La selecció dels actors va comptar amb la col·laboració de membres de la nostra Escola i del cos directiu del club, amb l’objectiu de que surtís reflectit una representació heterogènia del nostre club que arriba a tots els estaments socials i grups etaris.

El principal problema del rodatge al Prat del Roure de la nostra parròquia va ser la pluja, que va obligar a suspendre l’enregistrament el primer dia de programació. El dia definitiu també va apareixer-ne, però, tot el grup va decidir continuar amb l’activitat tot i acabar xops. Una demostració més de l’esperit de sacrifici de l’Inter d’Escaldes.

Una setmana després de la seva estrena, el vídeo compta amb més de 18 mil reproduccions al nostre Facebook que, en hores d’ara, té més ‘M’agrada’. També ha crescut el nombre de seguidors al nostre Twitter i Instagram. Tots junts, SEREM MÉS!

PARTICIPANTS AL VÍDEO (PER ORDRE D’APARICIÓ)

Bernat Pascuet (Infantil)
Sergio Moreno (Primer equip)
Josep Maria Cabanes (Primer equip)
Ilde Lima (Primer equip)
Roger Nazzaro (Primer equip)
Javi Robinat (Equip filial)
Erika Galvao (Femení)
Iker Cendrós (Prebenjamí)
Nil Fernández (Benjamí)
Joana Bernal (aficionada)
Óscar Vidal (aficionat)
Encarna Marín (aficionada)
Anabel Caetano (aficionada)
Mireia Mínguez (aficionada)
Albert Ávila (Juvenil i Inter B)
Nian Bisbal (Infantil)
Lola Mazón (Femení)
Cristián Pérez (Benjamí)