Publicado el

Serem més!

Un altre pas endavant per al nostre somni de representar Andorra a l’exterior

Per segon any consecutiu, l’Inter Club d’Escaldes aconsegueix la concessió de la Llicència UEFA, en aquest cas per a la temporada 2019-20. Una fita institucional que consolida el nostre projecte esportiu.

El Departament de Llicències de la Federació Andorrana de Futbol ha confirmat l’aprovació de la documentació presentada per la nostra directiva, un cop que el Comitè de Primera Instància donés el vistiplau a la petició.

La nostra Escola, amb més de 160 nens, ha estat clau per aconseguir la Llicència UEFA

L’Inter va complir amb els requisits demanats per la UEFA mitjaçant l’acreditació de les normatives per als equips sèniors, futbol base, cos directiu i condicions infraestructurals com la seu social i una pàgina web vigent, entre d’altres, a més de la presentació dels comptes anuals que certifiquen una gestió econòmica sense deutes.

La Llicència UEFA és el resultat de l’esforç ben plegat de tots els membres del nostre club que volen fer les coses com cal, i així continuar cap endavant. Tots junts, SEREM MÉS!

La creació del nostre equip Femení ha estat valorada per a l’obtenció d’aquesta fita institucional