Publicado el

Emoció fins al final

El nostre equip Cadet ha fet un pas molt important a la seva estrena a la Copa Federació de la categoria, tot i patir fins a l’últim sospir als quarts de final. Per la seva banda, equips d’altres categories estan molt a prop de tancar les seves lligues amb alegries.

El Cadet ha aconseguit el pas a semifinals de la Copa Federació després del temps reglamentari contra l’FS La Massana, ja que el partit ha acabat amb un empat a dos gols. La clau s’ha decidit amb una tanda de penals (sense pròrroga), i tots els jugadors de l’Inter han marcat els seus llançaments. El porter Josep Maria Valera ha aturat el tercer penal del rival.

En altres partits de la nostra Escola, el Benjamí B ha perdut el segon partit de la temporada Primavera i, per una altra banda, el Femení ha caigut per primer cop també a la temporada Primavera. No obstant això, tots dos equips depenen de si mateixos per conservar el capdavant fins al final de la competició. El Prebenjamí ha guanyat un partit increïble contra la UE Santa Coloma B i manté l’esperança d’assolir el primer lloc de la seva lliga.

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 3-2 UE Santa Coloma B
Benjamí B 4-7 UE Santa Coloma C
Benjamí C (descansa)
Aleví A 1-17 FC Encamp B
Aleví B (dimarts 30) UE Engordany A
Infantil 1-1 UE Santa Coloma
Cadet 2-2 (5-3, pen.) FS La Massana
Femení 2-4 FF Andorra B
Moment exacte de l’aturada cabdal del porter Josep Maria Valera a la tanda de penals