Publicado el

Quina manera de començar

Tot anava bé fins que… (foto: Anabel Caetano)

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes, un altre cop, ha viscut una situació anormal a causa del rival. La victòria del nostre equip a la primera jornada de la Copa Federació ha estat entelada per l’actitud de l’oponent durant el partit.

L’Inter B guanyava per 3-0 davant l’Sporting d’Escaldes, cuer de la fase regular de Lliga de Segona Divisió i per aquesta raó classificat a la Copa Federació. El rival s’havia presentat només amb els onze titulars. Durant la segona part, l’Sporting tenia tres expulsalts i, com a mesura de protesta, va retirar del camp a dos jugadors i, per tant, el partit ha acabat com a suspès.

No és la primera vegada que l’Inter B viu una situació semblant: el 14 d’octubre de 2018, a la quinta jornada de la fase regular, el CE Jenlai es va retirar a la mitjapart també amb manca de jugadors.

Ara s’espera la ratificació del triomf del nostre equip, que s’imposava fins bona part de la represa amb dos gols de Luke Pullen i un altre de Joel Roma. El proper partit de l’Inter B serà contra la UE Santa Coloma B, dimecres vinent a Alàs.

Durant el partit, el joc de l’Inter ha estat molt millor que el rival (foto: Anabel Caetano)