Publicado el

Sou molt grans!

El Benjamí A ha celebrat amb un gran ambient a la grada al CE FAF

L’Inter Club d’Escaldes afegeix dos nous títols a la seva història gràcies als rendiments memorables del Benjamí A i del Femení, que a partir d’avui són els millors de les seves respectives divisions a la Lliga Primavera.

El Benjamí A ha aconseguit el primer lloc de la classificació de la Divisió 1B de la Lliga Primavera amb una victòria voluminosa contra la UE Engordany, a més d’aprofitar l’empat del segon classificat, la UE Santa Coloma B. Un cop acabat el partit, el rival ha fet el tradicional passadís als campions, en un moment ple d’esportivitat. L’Inter compta amb un rendiment perfecte, amb set triomfs en set jornades.

Per la seva banda, el Femení ha garantit el capdavant de la Divisió 1B de la categoria Benjamí-Aleví de la Lliga Primavera perquè l’FC Ordino, l’últim rival, s’ha presentat amb només tres jugadores. El partit, acabat com a suspès, esdevé en una victòria per a l’Inter que, a falta de dos jornades, suma 18 punts, vuit per sobre el segon classificat, l’FF Andorra B. Excel·lent rendiment del nostre equip de noies al seu primer any d’existència.

Al seu primer any de vida, el femení assoleix el títol que ha celebrat en família (foto: David Abitbol)

En altres partits, el Cadet no ha pogut continuar el seu somni a la Copa Federació, l’Infantil manté una petita oportunitat pel capdavant a la Primera Divisió i el Benjamí B està molt a prop d’una altra alegria per a la nostra Escola.

Tanmateix els títols, el que més ens agrada és l’esperit d’aprenentatge i constància dels nostres nens que dia rere dia fan que el nostre club sigui més gran. Més enllà del resultat, tots som campions, tots SEREM MÉS!

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 3-4 Atlètic d’Escaldes
Benjamí A 9-1 UE Engordany
Benjamí B 10-3 SAE Sant Julià A
Benjamí C 0-6 FC Lusitans A
Aleví A 0-5 UE Santa Coloma B
Aleví B 4-7 FC Ordino
Infantil 4-0 FC Ordino
Cadet 2-5 FC Santa Coloma
Femení (suspès) FC Ordino
Passadís del rival als campions de lliga, el Benjamí A