Publicado el

La festa del Femení

L’equip Femení de l’Inter Club d’Escaldes no ha perdut el temps i, amb l’inesgotable suport de les famílies de les jugadores, ha organitzat una celebració molt especial després de l’obtenció del títol de la seva lliga de futbol base. El Benjamí A també ha viscut la seva jornada d’alegria.

L’Inter va assolir el capdavant dissabte, però ha jugat al dia següent un partit ajornat de la Jornada 5 contra l’FC Ordino. Tanmateix el rival un altre cop s’ha presentat sense el nombre mínim de jugadores, les nostres nenes han volgut jugar un amistós contra un equip barrejat, fins i tot amb germans i amics que eren a la grada del Camp de Futbol-7 d’Encamp.

Un cop acabat el partit, l’alegria continuava sobre la gespa amb crits, abraçades i aplaudiments. Les famílies de les jugadores han portat coques i caves sense alcohol per a les nostres campiones. S’espera l’entrega del trofeu dissabte vinent, quan l’Inter tanqui la Divisió 1B de la Lliga Primavera Benjamí-Aleví Femenina contra l’FC Encamp B.

El Femení no ha desaprofitat l’estona per jugar un amistós

EL BENJAMÍ A, AMB LA COPA

L’equip de l’Inter que sí ha gaudit diumenge d’aixecar el trofeu ha estat el Benjamí A, que s’havia consagrat campió de la Divisió 1B de la seva categoria a la Lliga Primavera masculina. Juntament amb celebrar-hi amb la copa, el nostre equip ha segellat el seu gran rendiment amb una victòria contra la SAE Sant Julià B.

Bona part dels equips de la nostra Escola tanquen la seva participació a les lligues Primavera el cap de setmana vinent.

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Benjamí A 7-3 SAE Sant Julià B
Benjamí C 1-8 FC Encamp B
Aleví A 1-6 UE Santa Coloma B
Femení (suspès) FC Ordino
El nostre Benjamí A amb la copa de campió (foto: Anabel Caetano)