Publicado el

Gràcies per tot, Richard

L’Inter d’Escaldes vol fer un reconeixement a Richard Imbernón, assessor tècnic del futbol base, que marxa del nostre club per assumir nous reptes laborals.

Imbernón ha encapçalat fins ara el projecte de l’Escola de Futbol de l’Inter d’Escaldes, que compta amb més de 160 nens, motiu que ens fa ser un dels clubs andorrans amb major nombre d’inscrits al futbol d’iniciació.

Richard a més ha permès que la nostra Escola arribi més enllà de les nostres fronteres gràcies a la participació de l’Inter en diversos tornejos internacionals. Per si no n’hagués prou, l’Inter ha assolit títols oficials i amistosos durant el període del nostre assessor tècnic.

No obstant això, el principal llegat de Richard és la seva passió per l’ensenyança. Mestre d’educació primària, la vocació per l’aprenentatge als nens ha estat la característica de la seva feina. Imbernón va donar suport a xerrades amb personalitats del futbol, amb l’objectiu de créixer com a jugadors i com a persones.

Properament el nostre club farà públic el nom del nou assessor tècnic del futbol base. Gràcies per tot, Richard. Amb tu i per sempre, SEREM MÉS!

Richard Imbernón durant la xerrada històrica del nostre club amb ‘Tonono’ Rodríguez i Juan Carlos Valerón el 2017