Publicado el

Som a Àsia!

El nom de l’Inter Club d’Escaldes continua arribant a indrets insospitats arreu del món. La nostra samarreta està causant sensació a un país del sud-est asiàtic gràcies a la feina del nostre ambaixador itinerant, que ha estrenat el seu vídeo de viatge.

Oriol Fité ha començat un nou repte: el continent asiàtic. La seva primera parada és Myanmar (ex Birmània) i ràpidament el nostre ambaixador ha demostrat que la seva passió pel futbol no s’atura. Encara que no sigui el futbol mateix…

Sepak Takraw s’anomena l’esport que Oriol va jugar amb nens del país. Sembla que per jugar-ho s’ha de tenir habilitat amb la pilota, doncs el nostre jugador va lluir les seves condicions que li van portar a l’Inter durant la temporada passada.

El ‘Sepak Takraw’ és molt popular al sud-est asiàtic, tant és així que s’inclou al llistat d’esports als Jocs Asiàtics.

Fité comença una nova etapa al seu recorregut arreu del món, després de viure sis mesos al continent americà. El nostre ambaixador va publicar un resum de les seves vivències a un video disponible al seu web Mochila y Mundo.

Quin serà el proper destí del nostre ambaixador? Les aventures d’Oriol Fité compten a més amb el patrocini de Gol Solidari.