Publicado el

Beneïda generació

L’Escola de l’Inter Club d’Escaldes assoleix un nou títol oficial a la temporada 2018-19. Ara un altre equip de la categoria Benjamí, en aquest cas el B, ha guanyat la seva respectiva lliga per tancar un curs esplèndid.

Tot i arribar a l’última jornada com a campió de la Divisió 1C a causa de l’empat del segon classificat, la UE Santa Coloma C, el nostre equip ha segellat la seva participació a la lliga amb el millor resultat possible davant l’FC Ordino: una victòria per 11-0. L’Inter tanca la classificació al capdavant amb 21 punts, gràcies a set victòries en nou partits.

D’aquesta manera, la categoria Benjamí assoleix el segon títol del curs de Primavera, ja que l’equip A es va consagrar campió de la Divisió 1B el 4 de maig passat. Per si no n’hagués prou, bona part de la plantilla dels equips Benjamins va ser campions de la Segona Divisió de futbol sala de la categoria Prebenjamí el 2017.

Enhorabona, campions! Quan un dels nostres equips guanya, és una victòria per tot l’Inter! Gràcies a vosaltres, SEREM MÉS!

La plantilla dels campions amb els millors aficionats de l’equip: les seves famílies