Publicado el

Que continuï el futbol

El futbol base de l’Inter Club d’Escaldes no vol aturar-se aquest estiu, malgrat el final de bona part de les lligues Primavera. Tant és així que aquest cap de setmana, els més petits de la nostra Escola obrin la temporada estiuenca de partits amistosos.

L’equip Prebenjamí serà l’amfitrió d’un torneig amistós que es durà a terme disssabte al Prat del Roure de la nostra parròquia. Juntament amb l’Inter, hi participen altres tres equips andorrans i el Club Esportiu Ciutat La Seu, que s’enfronten en partits de dos parts de 12 minuts.

PARTITS DEL TORNEIG PREBENJAMÍ ORGANITZAT PER L’ESCOLA DE L’INTER D’ESCALDES:

10:00 Inter d’Escaldes UE Engordany
10:30 CE Ciutat La Seu FC Santa Coloma
11:00 Atlètic d’Escaldes Inter d’Escaldes
11:30 UE Engordany CE Ciutat La Seu
12:00 Atlètic d’Escaldes FC Santa Coloma
12:30 Inter d’Escaldes CE Ciutat La Seu
14:00 UE Engordany FC Santa Coloma
14:30 Atlètic d’Escaldes CE Ciutat La Seu
15:00 Inter d’Escaldes FC Santa Coloma
15:30 UE Engordany Atlètic d’Escaldes
16:00 Quart classificat Tercer classificat
16:30 Segon classificat Primer classificat

ELS MÉS GRANS TAMBÉ SURTIN AL CAMP

La resta de categories de la nostra Escola també tindrà acció durant l’estiu. Els equips Benjamí i Aleví formen part del torneig amistós ‘Andorra per Cambodja’ que busca recol·lectar fons per al país asiàtic mitjaçant l’ONG Infants del Món. La competició es juga el 15 i 16 de juny i comptarà amb l’Inter i altres tres equips del Principat, juntament amb l’Escola Pia de Vilanova i la Geltrú, entrenada pel nostre davanter Santi Triguero.

Per la seva banda, totes les categories de futbol-11 de la nostra Escola disputaran la tradicional Cerdanya Cup entre els dies 27 i 30 de juny. A l’última edició, el nostre Juvenil va guanyar la Fase de Plata de la seva categoria.

Els nens de la categoria Benjamí seguiran gaudint del futbol a l’estiu

TANCANT LA TEMPORADA OFICIAL AMB FUTBOL SALA

Aquest cap de setmana, la nostra Escola juga els seus tres últims partits a les lligues Primavera de futbol sobre gespa. Paralel·lament, diversos equips de l’Inter podrien afegir més alegries a les competicions de futbol sala com el tradicional Torneig Memorial Canut.

Podeu veure tota la programació dels partits oficials del nostre futbol base aquí.

El nostre Cadet, campió de la Divisió 1B a la temporada de futbol sala, podria afegir una nova alegria