Publicado el

Pertot arreu, SEREM MÉS!

El creixement de l’Inter Club d’Escaldes esdevé en sorpreses molt grans. Quan s’acosta el partit més important de la història del nostre club, el suport ha crescut amb demostracions d’afecte que, fins i tot, traspassen continents.

Un exemple d’això és el nostre migcampista Maicon dos Santos que, per motius familiars, ha viatjat al seu país, Brasil. Aprofitant l’avinentesa, Maicon amb la seva dona Aline i la seva filla Beatriz han volgut demostrar la seva implicació amb l’Inter portant el nostre nom fins a un dels estadis més importants del món: el Maracanã de Rio de Janeiro.

Maicon a la sala de premsa de l’estadi Maracanã

Per una altra banda, aquesta setmana ha estat plena de suport per al nostre equip que continua amb el somni de classificar-se a competicions europees. Al nostre despatx va arribar una estremidora carta de Marek Vilacka, aficionat de República Txeca, que juntament amb el seu pare estan molt pendents del rendiment de l’Inter.

La plantilla del primer equip va signar una foto per agrair el suport de Marek

I per si no n’hagués prou, dimarts vam rebre un sorprenent regal gràcies a Ikumi Fukasawa, aficionat de la ciutat japonesa de Kofu i que també segueix l’Inter mitjaçant el web i les xarxes socials. L’Ikumi ens va dedicar un dibuix d’estil anime.

Sense cap mena de dubte, l’Inter creix dia rere dia gràcies a la implicació de tothom. Pertot arreu, SEREM MÉS!

Mai havien vist la samarreta de l’Inter com la va dibuixar l’Ikumi