Publicado el

Amb un sabor molt especial

L’Inter Club d’Escaldes continua afegint alegries durant aquesta temporada. Ara ha estat el torn del nostre equip Juvenil que ha aconseguit el títol de la seva categoria al tradicional Memorial Canut de futbol sala.

L’Inter ha guanyat per 3-1 sobre la UE Santa Coloma, un rival que s’ha tornat molt habitual a la disputa de les competicions en aquesta categoria. El nostre equip ha fet un partit molt intel·ligent, amb una bona defensa durant la primera part i finalitzant les jugades d’atac al millor moment de la represa.

D’aquesta manera l’Inter guanya l’única final que ha disputat al tradicional torneig del futbol sala nacional, que aquest any es duu a terme la 35a edició.

Joel Romà celebra el primer gol de l’Inter al partit

LA FESTA DELS MÉS PETITS

La categoria de nens més petits del nostre futbol base també ha viscut la seva jornada plena de futbol i alegria. El nostre Prebenjamí ha estat el millor amfitrió del torneig que ha organitzat la nostra Escola al camp del Prat del Roure de la nostra parròquia.

L’Inter ha tancat la competició al tercer lloc gràcies a una victòria davant l’FC Santa Coloma per 4-0 al partit de definició. El torneig ha estat molt especial pel bon ambient a les grades i per la col·laboració de bona part de membres de la nostra Escola, tant entrenadors com jugadors, al moment d’arbitrar els partits.

Els jugadors del prebenjamí amb el trofeu del tercer lloc