Publicado el

De cop i volta

Imatge de diumenge del nostre porter a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Va ser donat d’alta el mateix dia.

Neguit va provocar la salut del porter del nostre equip filial, Dani Lima, que va patir un cop al seu cap a l’últim partit de la Copa Federació contra la UE Santa Coloma B. Sortosament la recuperació del porter ha estat molt ràpida i, de passada, fa una valoració del rendiment de l’equip.

Dani Lima era a la porteria de l’Inter B diumenge, durant la cinquena jornada de la Copa Federació, quan a la represa va patir un cop sagnant que va obligar al seu trasllat a un centre assistencial.

«Ara em trobo bé, amb ganes de tornar-hi un altre cop. El cop va ser molt aparatós però només han estat quatre punts al cap. No recordo res del moment del cop fins arribar a l’hospital. El metge em va dir que potser no ho recordi però que no em preocupi per això», confessava el porter des de Barcelona, ja que continua amb els seus estudis universitaris.

Dani Lima es va afegir aquesta temporada al nostre equip, jugant-hi en 12 partits. L’Inter B va tancar la fase regular de la Lliga de Segona Divisió com l’equip filial amb millor puntuació i, a més, va assegurar el segon lloc a la Copa Federació.

«Des del meu punt de vista, la valoració és molt positiva, tot i no haver assolit l’objectiu de guanyar la Copa Federació. Hem intentat competir tots els partits i sobretot hem creat un bon ambient d’equip, que espero ens motivi més de cara a la propera temporada. Va ser molt important el compromís i l’actitud de tots els jugadors del Juvenil que, sense ells, res d’això hagués estat possible», concloïa Dani.

Dani Lima ha estat en 12 partits de l’Inter B, vuit d’ells com a titular