Publicado el

Les nostres promeses, amb la Tricolor

L’Inter Club d’Escaldes ha tingut dos representants d’excel·lència a la selecció andorrana que ha disputat el torneig Francesc Vila. Tant Aray Tomàs com Adrià Vila han estat protagonistes amb la samarreta Tricolor.

Els dos jugadors de la nostra categoria Benjamí han format part de la selecció d’Andorra que ha jugat el tradicional torneig Memorial Francesc Vila, que enguany es duia a terme la seva vintena edició.

Aray i Adrià han viscut una experiència inoblidable davant equips de renom com Valencia CF, Real Sociedad, Toulouse FC, Villarreal FC i Girona FC. La nostra selecció ha tancat la seva participació a la dotzena posició.

Tant Adrià com Aray continuen afegint grans fites a les seves carreres, sobretot després de haver guanyat el títol de la Divisió 1B a la Lliga Primavera amb el nostre equip Benjamí A.

Adrià Déu al partit contra el Valencia CF. Sota aquestes línies, Aray Tomàs al mateix partit.